Inchirieri auto Bucuresti
Rent a car Bucuresti in conditii bune pentru clienti
Category: General
Tags: rent a car bucuresti

De la compania Rent A Car Otopeni daca urmeaza sa semnati cu aceasta un contract de rent a car Bucuresti, puteti beneficia de facilitatile unui gps sau scaun de copil, de asemenea gratuit pot fi oferite si lanturi de iarna pentru a putea circula pe drumurile acoperite de nameti in conditii optime. Parcul de inchirieri auto pe care il detine compania Rent A Car Otopeni este format din masini noi in cea mai buna stare tehnica, acestea sunt periodic verificate si intretinute de cei mai buni mecanici din capitala. Agentia noastra de rent a car Bucuresti isi desfasoara activitatea de inchirieri auto atat in capitala cat si in aeroport. Puteti beneficia de cele mai bune oferte de inchirieri masini cu sau fara sofer, singura conditie pe care va trebuii sa o indepliniti este sa detineti un card de credit cu care sa ne achitati contravaloarea serviciilor.

Rent a car Bucuresti in cele mai bune conditii pentru clienti.

Daca ati ales sa optati pentru a colabora cu agentia noastra de rent a car Bucuresti trebuie sa stiti ca avem niste conditii pe care va trebuii sa le indepliniti, mai jos incercam sa va enumeram o parte dintre acestea. Ne permitem sa punem conditii specifice datorita calitatii pe care o oferim de fiecare data dar si pentru ca masinile sa fie in stare perfecta atunci cand semnam contractul.

Varsta minima a soferului care urmeaza sa semneze cu noi contractul de rent a car Bucuresti este de 21 de ani impliniti, iar vechimea permisului de conducere trebuie sa fie mai mare de doi ani de zile, altfel nu putem sa oferim nici-o masina din flota noastra de inchirieri auto.

In alta ordine de idei, trebuie sa aveti in original la momentul la care va prezentati sa ridicati masina, un permis de conducere dar si un act de identitate, exceptie de la regula o fac persoanele din afara Romaniei care ne pot prezenta pasaportul. Acesta va tine locul cartii de identitate.

Ca metoda de plata, puteti utiliza atat achitarea contravalorii cu un card de credit, sau ne puteti platii in numerar, alegerea va apartine in totalitate. Aceste reguli expuse aici sunt o parte din cele pe care le punem in clauzele contractuale, restul pot fi citite de dumneavoastra la sectiunea conditii de inchiriere de pe site.

Alege masini economice la preturi mici doar apeland la serviciul de rent a car Bucuresti.

Desi pana acum termenul de rent a car Bucuresti era folosit de un numar restrans de oameni, astazi acesta se bucura de cea mai buna popularitate atat in capitala cat si in aeroportul international de langa Bucuresti si anume Henri Coanda. Cei care utilizeaza frecvent aceste agentii de inchirieri auto, stiu ca intotdeauna se pot bucura de cele mai bune oferte, adaptate special fiecarei nevoi in parte. Printre modelele disponibile la aceste societati se gasesc atat low costuri dar si masini de lux, limuzine sau chiar suvuri. Dintre toate tipurile de autoturisme enumerate mai sus, de cea mai mare popularitate in randurile clientilor se bucura masinile din gama economica, datorita pretului extrem de accesibil de inchiriere, dar si pentru consumul economic de carburant. Daca si dumneavoastra sunteti un client interesat de inchirierea unui automobil destul de economic cu preturi care uneori incep de la 15 euro pe zi, la agentia Rent A Car Otopeni va puteti bucura intotdeauna de cele mai bune oferte, bugetul il puteti stabilii dumneavoastra iar noua nu ne ramane decat sa va aducem masina preferata, astfel daca alegi sa folosesti de la noi serviciul de rent a car Bucuresti intra pe www.rent-a-car-otopeni.ro

 

 

RSS

Search

Blog Categories
Recent Comments
No one has commented recently

This website is powered by Spruz