Inchirieri auto Bucuresti
Inchirieri auto Bucuresti si rent a car la preturi excelente pentru clienti
Category: General
Tags: inchirieri auto bucuresti rent a car bucuresti

Atunci cand va orientati catre serviciile acestor agentii sau firme cum vreti sa le numiti pe cele specializate pe rent a car Bucuresti, trebuie sa stiti ca veti avea de achitat pe langa tarifele deja cunoscute si o taxa ce reprezinta garantia. De cele mai multe ori acesta se restituie clientului in momentul in care masina inchiriata este adusa la sfarsitul perioadei contractuale. Daca insa din vina clientului masina a suferit avarii pe perioada in care acesta a avut-o in custodie, garantia poate fi oprita total sau partial de reprezentantii de la rent a car Bucuresti, in functie de gravitatea avariei. Costul fiecarei avarii poate fi gasit de cele mai multe ori pe site-urile de rent a car Bucuresti la sectiunea termeni si conditii. Astfel daca va orientati catre inchirieri auto Bucuresti veti putea sa beneficiati de o gama larga de masini pentru inchiriat dotate corespunzator pentru fiecare anotimp. Astfel daca inchiriati in perioada de iarna un autoturism, acesta va avea obligatoriu si anvelope adecvate. Legislatia impune ca masinile care vor circula pe drumurile acoperite de zapada sau de polei sa aiba montate anvelopele pentru sezonul rece. Astfel si orice companie care este specializata in rent a car Bucuresti trebuie sa va ofere aceste servicii. De asemenea la cererea clientului masinile pot fi echipate si cu dotari suplimentare ca un gps sau de ce nu internet sqau chiar si un scaun de copil. Daca masina va fi inchiriata pe o perioada mai lunga de 12 zile, acestea sunt oferite de firma in mod gratuit. Printre jucatorii importanti de la rent a car Bucuresti, compania noastra si anume Rent A Car Otopeni se remarca intotdeauna prin servicii excelente si prin tarife care depasesc mereu concurenta. Ne puteti gasii fie pe cuvinte cheie cum ar fi inchirieri auto Bucuresti sau rent a car Bucuresti pe prima pagina. Daca vreti sa vedeti mai mult si de ce nu, sa faceti si o rezervare, puteti sa intrati pe www.rent-a-car-otopeni.ro acesta este un site excelent care o sa va informeze cu privire la orice procedura de rent a car. Daca alegeti oferta de inchiriere pana la data de 2 martie o sa puteti beneficia de preturi reduse cu 20 la suta.

Inchirieri Auto Bucuresti si cea mai mica garantie de pe piata sau chiar si fara.

Compania noastra de inchirieri auto Bucuresti se remarca prin tarife extraordinar de mici si nu numai. Pe langa preturile care sunt foarte mici, veti putea sa beneficiati si de o garantie de numai 50 de euro. Precizam ca in cazul celor mai multe societati de inchirieri auto Bucuresti, acesta poate sa fie si de 7 sau chiar 8 sute de euro. Deci intre noi si celelalte veti gasii o diferenta de pret foarte mare. Daca insa nu doriti sa achitati aceasta suma ce reprezinta garantia, venim cu o oferta si mai buna, masinile pot fi livrate si fara aceasta taxa. Veti putea sa intocmiti o polita de asigurare facultativa care pleaca de la 4 euro pe zi in situatia in care alegeti o masina economica si creste in functie de valoarea si de tipul de autoturism ales de la inchirieri auto Bucuresti. In parcul nostru veti gasii o gama extrem de diversificata de modele de masini, chiar si automobile de ultima generatie dotate intotdeauna corespunzator si echipate pe masura. Tarifele sunt in euro sau in lei asa cum aleg clientii nostrii si se achita la ridicarea masinii, astfel atunci cand faceti o rezervare, nu trebuie sa va mai faceti griji ca vi se solicita sa platiti ceva in avans. De cele mai multe ori le oferim clientilor masinile cu rezervorul plin, fie ca este vorba de automobilele pe benzina sau de masinile diesel.

Rent a car Bucuresti si inchirieri auto pentru transport sau transfer.

De cele mai multe ori cand calatoriti in scop turistic sau cand aveti nevoie sa va deplasati cu rapiditate la o anumita destinatie, cu siguranta va ganditi sa optati pentru un mijloc bun de transport. De multe ori stam in dubii daca ar trebuii sau nu sa inchiriem o masina, mai ales ca am auzit de cele mai multe ori in mijloacele media ca firmele de inchirieri auto Bucuresti nu sunt serioase sau nu ne ofera masina ope care am ales-o. Aici discutia este putin mai lunga si incercam sa va explicam in amanunt cum procedeaza cei de la inchirieri auto Bucuresti si ce trebuie sa faceti dumneavoastra in momentul in care va alegeti un anumit model de masina. De cele mai multe ori pe site-urile de rent a car Bucuresti vedem expuse modelele de masini si in dreptul fiecareia cuvantul sau similar. Asta inseamna ca intotdeauna veti face rezervarea pentru o anumita clasa de masina si nu pentru un anumit model. Daca de exemplu masina pe care ati ales-o nu este atunci disponibila, va trebuii ca firma specializata pe care ati ales-o pentru inchirieri auto Bucuresti sa va aduca un model din aceiasi categorie. Asta inseamna ca daca ati ales de exemplu o Skoda Octavia si aceasta nu va fi disponibila, va trebuii sa primiti in schimb un Ford Mondeo sau de ce nu un Opel Insignia. Chiar daca vi se va aduce un model mai bine cotat nu va mai fi necesar sa achitati nimic suplimentar.

Inchirieri auto in aeroporturi.

Principalii clienti ai firmelor de inchirieri auto, sunt turistii care aterizeaza in aeroportul Otopeni sau pe cel din Baneasa. Acestia aleg ca mijloc de transport serviciul de inchirieri auto datorita eficientei si a preturilor reduse. Multe din firmele de inchirieri auto ofera gratuitate la serviciul de livrare al autoturismului indiferent de distanta pe care o au de parcurs pana acolo. In alta ordine de idei si contractul este unul extrem de transparent, in acesta sunt specificate toate clauzele dar si obligatiile pe care le are orice conducator auto care beneficiaza de o masina inchiriata. Astfel daca de exemplu ati lasat masina la service va puteti orienta in cel mai scurt timp catre inchirieri auto stiind ca veti beneficia in cel mai scurt timp de masina. Rent A Car Otopeni este o companie ce livreaza la orice ora masina in locatia pe care o indica clientii nostrii. Personalul de aici este extrem de amabil si gata oricand sa va sara in ajutor. Daca doriti sa aflati mai multe detalii despre noi intrati pe www.rent-a-car-otopeni.ro/masini-de-inchiriat-si-preturi

Rent a car Bucuresti                                         rent a car bucuresti                             Inchirieri auto Otopeni

RSS

Search

Blog Categories
Recent Comments
No one has commented recently

This website is powered by Spruz