Inchirieri auto Bucuresti
Rent a car Bucuresti - servicii de inchirieri auto in conditii avantajoase si la preturi speciale
Category: General
Tags: rent a car bucuresti

 

Asa cum v-ati obisnuit in perioada sarbatorilor serviciile de rent a car Bucuresti vin la pachet cu discounturi destul de mari pentru clienti. Fie ca aterizati in aeroportul international din Otopeni sau din Baneasa, veti beneficia de inchirieri auto Bucuresti cu tarife reduse cu 20 la suta. In perioada de sarbatori cu totii avem nevoie de un mijloc de transport cu care sa plecam in concediu de odihna sau cu care sa ne deplasam pentru a face cumparaturile pentru anul nou sau Craciun. La fel sta treaba si cu turistii care vin in Romania, acestia fiind principalii clienti ai acestor firme de inchirieri auto.

Servicii de rent a car Bucuresti de calitate deosebita.

Ei bine inainte de colaborarea in domeniul acesta trebuie sa aveti informatii destul de importante despre compania de rent a car Bucuresti. Daca ati ales sa semnati cu aceasta un contract de inchirieri auto pentru cateva zile, masina va trebuii predata la data si ora stipulate in acesta. In caz contrar veti putea suferii penalitati sau daca firma respectiva nu va putea sa ia cu dumneavoastra legatura, exista posibilitatea ca masina sa fie declarata furata. Asa ca este foarte important ca acest aspect sa fie respectat in totalitate de catre client. Un alt aspect de care va trebuii sa se tina cont este ce metoda de plata agreaza respectiva companie, exista mai multe variante pe care le puteti alege. Sunt companii de rent a car care solicita plata in numerar, companii care cer sa achitati contravaloarea serviciilor cu un card de credit si agentii care accepta plata cu un op. In funtie de nevoia dumneavoastra veti putea sa alegeti care metoda vi se potriveste cel mai bine. Daca nu aveti carduri sau op, incercati sa cautati agentiile de rent a car ce accepta si plata in numerar. Varsta este un alt criteriu care trebuie luat in seama, trebuie sa aveti intre 21 si 70 de ani pentru a putea sa inchiriati masini.

Serviciile de inchirieri auto Bucuresti sau direct in aeroport.

Masinile de inchiriat au toate taxele platite in momentul in care dumneavoastra alegeti una, nu va mai trebuii sa va faceti griji. Trebuie doar sa va urcati la volanul acesteia si sa plecati catre destinatia in care doriti sa ajungeti. Masinile sunt de asemenea asigurate si pentru eventualele daune pe care le puteti produce celorlalti participanti la trafic.Foarte multe persoane se orienteaza din pacate catre firmele de Inchirieri Auto Bucuresti ce practica tarife foarte mici, insa trebuie sa aveti mare grija cu acestea deoarece s-ar putea sa va treziti cu o masina foarte veche ce cu siguranta nu are achitate politele auto de care vorbeam mai sus. Daca ar trebuii sa comparam tarifele mai multor societati de inchirieri auto Bucuresti, va spunem ca un pret corect pentru o perioada de 3 zile sa zicem ar fi de 90 de euro pentru masinile din gama compact si 75 pentru autoturismele din gama ieftina. Daca veti gasi oferte sub aceste preturi, cu siguranta acele masini nu sunt in cea mai buna stare de functionare si nu au un an cat mai nou de fabricatie. garantia si aceasta variaza de la o companie la alta, nu va sfatuim aici sa alegeti acele fir,me de inchirieri auto care solicita cateva sute de euro depozitul, ci va puteti orienta catre cele care cer 200 de euro sa zicem, acesta ar fi un pret cat se poate de corect.

Companii de inchirieri auto in Bucuresti si Otopeni.

Rent A Car Otopeni este o companie de inchirieri auto ce nu a aparut de ieri pe astazi, ci are o experienta de peste 10 ani in spate pe piata de inchirieri masini Bucuresti si Otopeni, fiind una dintre primele astfel de companii aparute. Ca si puncte de inchirieri auto veti gasi la aceasta societate atat in Bucuresti cat si in celelalte orase din Romania unde exista aeroporturi. Fiind specializata in special pe furnizarea serviciilor de inchirieri auto in special strainilor, ii recomanda ca fiind cea mai buna societate de acest gen din aeroporturile din Romania. Intotdeauna aceasta companie da dovada de profesionalism si seriozitate, astfel se diferentiaza cu mult de celelalte companii de inchirieri masini din Romania. Autoturismele pe care le detine sunt intr-o stare perfecta, extrem de bine intretinute si cu reviziile si asigurarile intocmite la zi. Parcul de masini este unul cat se poate de generos, acesta include peste 40 de masini disponibile in sistem de rent a car, inchirieri auto dar si inchirieri masini pe termen lung. Preturile sunt si ele cat se poate de convenabile.

 Daca vei semna un contract de rent a car Bucuresti sau inchirieri masini Otopeni cu aceasta companie vei beneficia cat se poate de repede de o masina foarte bine intretinuta si cu rezervorul plin de combustibil. Daca doresti sa intrii cu ei in legatura intra p[e www.rent-a-car-otopeni.ro

[vc_row full_width="" parallax="" parallax_image=""][vc_column width="1/1"][car_rental_system display="list"][/vc_column][/vc_row]
RSS

Search

Blog Categories
Recent Comments
No one has commented recently

This website is powered by Spruz